Kvalité = nöjda kunder!

Badrumsrenoveringar

Är du fastighetsägare, byggare eller privatperson och söker ett företag med stora kompetenser till din/dina badrumsrenoveringar? Du har kommit rätt!
Golvsliparn i Kalmar arbetar med allt ifrån delar av badrumsrenoveringar till helhetsrenoveringar av våtrum och badrum. Vi gör allt, från mattor till kakel och klinker.

Det finns många anledningar till att investera i en badrumsrenovering. Dels höjer det trivseln för den inneboende och dessutom vet vi att ett fräscht badrum är det som värderas allra högst av en köpare. En badrumsrenovering är en investering som kommer att löna sig för dig som ägare av en fastighet eller en enskild bostad.

När du anlitar oss till att utföra din/dina badrumsrenoveringar utförs självklart arbetet utifrån dina behov och önskemål. Nöjda kunder och kvalitet på vårt arbete är våra ledord. Under vår långa tid inom branschen har detta också skapat och gett oss det goda rykte som vi har idag.

 

Microcement – Förvandla ditt badrum med detta trendiga byggmaterial

Om du överväger att renovera kan microcement vara en intressant möjlighet. Detta material, även känt som microbetong, är en tunnare variant av traditionell betong och har på senare tid växt i popularitet. Användningen av microcement är en effektiv metod för att ge ditt hem en helt ny look. Dessutom bidrar dess lägre förbrukning till att både spara pengar och minska miljöpåverkan, vilket gynnar både din ekonomi och miljön.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om badrumsrenovering.

Välkommen till Golvsliparn – ditt självklara val när du vill ha professionell badrumsrenovering!