Kvalité = nöjda kunder!

Våtrumscertifierade kakel & plattsättare

Ska du göra om i badrummet eller i annat våtutrymme? Är det dags för nytt kakel eller klinkers? Då har du kommit rätt! På Golvsliparn i Kalmar arbetar vi med detta dagligen. Våra plattsättare/kakelsättare har under vår verksamma tid i branschen hjälpt många kunder med kakelsättning och plattsättning.

Plattsättning kräver kompetens och våra våtrumscertifierade plattsättare har såväl kompetensen som erfarenheten som krävs. Med vår hjälp kommer du garanterat att nå det perfekta slutresultatet. Vår primära målgrupp är fastighetsägare men under vår tid i branschen har vi även arbetat med privatpersoner. Vi backar inte för några uppdrag. Vi tar oss an såväl mindre som större uppdrag, allt från mindre badrum till projekt för större byggfirmor, och ser alltid möjligheterna och potentialen i varje enskilt uppdrag.

Våra ledord är kvalité och nöjda kunder och det är först när du som kund är nöjd som vi också är nöjda. När du anlitar våra plattsättare/kakelsättare kan du vara säker på lyhördhet från vår sida. Det är dina behov och önskemål som står i fokus och vi finns där för att tillgodose dessa.

Välkommen till Golvsliparn – ditt självklara val när du söker efter certifierade plattsättare/kakelsättare!